مصرف لوبیا چیتی عمده موجب به تحلیل رفتن لثه دختربچه 10 ساله شد

لوبیا چیتی عمده و لوبیا خشک همچنین از چندین نوع پری بیوتیک از جمله نشاسته مقاوم (RS) و فروکتولیگوساکاریدها، استاکیوز و رافینوز تشکیل شده است.

این ترکیبات به عنوان بسترهایی برای تخمیر باکتریایی در روده انسان عمل می‌کنند و در نتیجه بر اکولوژی میکروبی دستگاه گوارش (GI) و متابولیسم روده تأثیر می‌گذارند.

علاوه بر این، لوبیا خشک حاوی آهن و کلسیم در سطوحی است که به ترتیب 11 و 2 تا 6 درصد (100 گرم) از میزان مصرف مرجع روزانه (DRI) برای یک رژیم 2000 کالری (کیلو کالری) را تامین می کند.

از بین ویتامین‌ها، ویتامین‌های B در سطوح بالایی وجود دارند. یک فنجان لوبیا (225 گرم پخته) 74 درصد اسید فولیک (ویتامین B9) را تامین می کند.

این ماده مغذی از عملکردهای بیولوژیکی متعدد از جمله سنتز، ترمیم و متیلاسیون DNA پشتیبانی می کند و به عنوان یک کوفاکتور در بسیاری از واکنش ها عمل می کند.

اسید فولیک برای تولید سلول های خونی سالم برای جلوگیری از کم خونی در کودکان و بزرگسالان مورد نیاز است.

لوبیا

علاوه بر این، یک فنجان لوبیا 30 درصد از DRI ویتامین B6 و حداقل 25 درصد از DRI را برای تیامین فراهم می کند.

در نهایت، لوبیا خشک (100 گرم پخته شده) حاوی ویتامین های A و C است که 3 تا 8 درصد از DRI را تشکیل می دهد.

مشخصات ترکیبی پایه ترکیبات ذکر شده را نسبت به لوبیا چیتی نشان می دهد.
مواد مغذی محلول در چربی قابل توجهی در لوبیا خشک وجود دارد زیرا سطح چربی کل پایین است (1٪ – 2٪). با این حال، بخش لیپیدی حاوی ویتامین های ضروری، E و K است.

یک فنجان لوبیا به ترتیب 11% و ~5% DRI ویتامین E و K را فراهم می کند.

ویتامین E یک عامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است که ایزومرهای α-توکوفرول و γ-توکوفرول فراوان ترین شکل ها در لوبیا خشک هستند.

مصرف ویتامین K به طور گسترده با سلامت استخوان مرتبط است، اما با خواص ضد سرطانی مرتبط است.