میوه خشک عالیجناب سرشار از مواد مغذی سالم مانند منیزیم، بور، ویتامین K و کلسیم هستند.
این مواد مغذی بر سلامت استخوان ما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، ساختار اسکلتی ما پر از کلسیم است و چندین میوه خشک مانند زردآلو، انجیر و غیره به مقدار کافی کلسیم کمک می کند.
در نتیجه، آنها به جلوگیری از مشکلات مربوط به استخوان و تقویت استخوان های ما کمک می کنند.
کمبود کلسیم در بدن می تواند منجر به بیماری هایی مانند پوکی استخوان شود.
در این شرایط استخوان ها شکننده می شوند که احتمال شکستگی های غیرمنتظره را افزایش می دهد.
بنابراین، مصرف میوه های خشک سالم می تواند به کاهش احتمال پوکی استخوان کمک کند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف کم بور ممکن است منجر به مشکلات استخوانی شود.
یک مطالعه در سال 2017 همبستگی مثبتی بین میوه های خشک و دیابت نوع 2 نشان می دهد.
آجیل و میوه های خشک می توانند به طور موثر با بیماری های متابولیک مانند دیابت نوع 2 مقابله کنند.
درشت مغذی ها، ریزمغذی ها و سایر ترکیبات زیست فعال منحصر به فرد آنها مسئول تأثیر مثبت بر دیابت هستند.
میوه های خشک حاوی فیبر، چربی، مواد معدنی و سایر مولکول های زیست فعال هستند.
این مولکول ها به تعدیل چندین مکانیسم ژنی در سطوح سلولی و مولکولی کمک می کنند.
برخی از مطالعات نشان می دهد که فیبر رژیمی موجود در بسیاری از میوه های خشک مانند بادام هندی با کنترل سطح انسولین به کاهش افزایش قند خون کمک می کند.
مطالعات متعددی تأثیر میوه های خشک را در پیشگیری از سرطان ثابت می کند.
به عنوان مثال، میوه های خشک مانند بادام به دلیل محتوای ویتامین A، سرشار از مواد مغذی گیاهی هستند.
این مواد مغذی دارای خواصی برای کمک به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان هستند.
یافته های یک مطالعه رابطه معکوس بین مصرف میوه های خشک و سرطان را نشان می دهد.
طبق این مطالعه، افزایش مصرف میوه های خشک مانند کشمش، انجیر، آلو خشک (آلو خشک) و خرما به 3 تا 5 وعده یا بیشتر در هفته ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، پانکراس، روده بزرگ، معده و مثانه کمک کند.