مربا هویج تبرک راه خلاصی از نرمی استخوان در میانسالی

دانش قدرت است با دانستن حقیقت در مورد مربا هویج تبرک می توانید تصمیمات و انتخاب های مثبت و سالمی در مورد رژیم غذایی خود بگیرید.

انتخاب‌هایی که امروز برای خود و خانواده‌تان انجام می‌دهید، عادات غذایی آن‌ها را برای نسل‌ها مشخص می‌کند.

چگونه مربا هویج می تواند بدن من را سالم تر کند؟ مملو از شکر، شربت ذرت و HFCS است، و چیزهایی که حتی نمی‌توانم آن را تلفظ کنم.

همه Jam ها یکسان ایجاد نمی شوند. همه مرباها مقدار شکر یکسانی ندارند، برخی از آنها شربت ذرت ندارند و همه آنها HFCS ندارند.

مربا هویج با کیفیت بالاتر با HFCS ساخته نمی شود که بیشتر از نیشکر خالص واقعی استفاده می کنند.

بسیاری از مربا هویج با کیفیت بالا بدون GMO، فاقد گلوتن، سرشار از فیبر هستند و ممکن است حاوی قند کمتری نسبت به مرباها، ژله‌ها و کنسروهای معمولی باشند.

البته، این رویکرد عقل سلیم وجود دارد که هر چیزی در حد اعتدال بهترین راه است.

میوه‌های تازه همیشه یک انتخاب سالم برای شما هستند، اما تلاش برای پخش کردن یک سیب کامل روی یک تکه نان تست مانند یک قاشق چای‌خوری مربای تازه نیست.

مرباهای میوه فواید زیادی برای سلامتی دارند.
برخلاف کره، مارگارین، نوتلا و پنیر، مرباها به کلسترول و چربی بدن شما کمکی نمی کنند.

مربا هویج به حفظ وزن سالم با رعایت اندازه های توصیه شده کمک می کند.
پکتین ماده ای است که در همه میوه ها وجود دارد.

در طی فرآیند حرارت دادن مربا هویج این ماده اصلاح می شود. پکتین اصلاح شده می تواند به کاهش شانس ابتلا به سرطان کمک کند، همچنین: بهبود سلامت مو، پوست و ناخن، کاهش تحلیل استخوان، کاهش یبوست و دیورتیکولیت و کمک به تشکیل گلبول های قرمز در بدن.

احتیاط برای کسانی که از دیورتیکولیت رنج می برند، دانه های موجود در مربا هویج ممکن است این بیماری را تحریک کنند، لطفا قبل از مصرف مرباهای حاوی دانه با پزشک خود مشورت کنید.
میوه های مختلف مورد استفاده در مربا هویج مخلوط میوه معمولاً متفاوت است. میوه ها با آب و شکر گرم می شوند تا پکتین موجود در میوه فعال شود. سپس مخلوط را در ظروف قرار می دهیم. در انواع بی شماری موجود است.

ارزش غذایی مربا هویج امروزی مانند زمانی که مادربزرگ‌های ما ساعت‌ها بالای اجاق می‌ایستادند و میوه‌ها را می‌پختند و ناخواسته تمام مواد مغذی فوق‌العاده را می‌پزند، 100% از بین نمی‌رود.