تلخ ترین مربا توت فرنگی مهرام که از نیش مار تولید شد

شکر یکی از مواد مهم مربا است این فقط اضافه کردن شیرینی نیست.

در مربا توت فرنگی مهرام پکتین تازه استفاده می شود.

شکر با پکتین کار می کند تا ژل ایجاد کند هر چه شکر بیشتر باشد، مجموعه مربا قوی تر است. شکر همچنین به حفظ رنگ، بافت و طعم مربا برای نگهداری طولانی مدت کمک می کند.

هر چه شکر در مربای توت فرنگی کمتر باشد، مربا سریعتر تحلیل می رود و رنگ خود را از دست می دهد.

در نهایت، شکر با آب می‌چسبد تا در قفسه انبار و پس از باز شدن، نگهداری کمتری برای عوامل بیماری‌زا ایجاد کند.

خواهید دید که یک شیشه مربای توت فرنگی کم شکر خیلی زودتر از مربای کلاسیک کپک می زند.

مربای توت فرنگی پخته شده با شکر کامل حالت سفت‌تری دارند، ظاهری شفاف‌تر دارند و در انبار و پس از باز شدن در یخچال ماندگاری بیشتری دارند.

تا زمانی که از این تفاوت ها آگاه باشید و مرباهای خود را مطابق آن بخورید ذخیره کنید همه آنها گزینه های عالی هستند.

مرباهای فریزر بسیار میوه ای هستند و به راحتی با ست شلتر درست می شوند.

یک دستور غذای خوب تمام مراحلی را که برای تهیه کنسرو نیاز دارید مشخص می کند.

مرباجات

 

مرحله اول یافتن یک دستور العمل عالی است، در زیر برای یافتن دستور العمل های آزمایش شده در زیر ببینید. در زیر چند نکته کلی وجود دارد که به شما کمک می کند کارآمدتر و موفق تر باشید.

دستور العمل معتبری را به طور خاص برای نوع مربا که می خواهید درست کنید پیدا کنید و آن را دنبال کنید. (لیست را در چگونه مربا درست کنیم ببینید.
از انواع پکتین مشخص شده در دستور غذا استفاده کنید. انواع پکتین قابل تعویض نیستند.بهترین قبل از تاریخ روی پکتین واقعا مهم است.

هر بار یک دسته درست کنید. دو یا سه برابر شدن دسته ها اغلب منجر به پخش نرم یا روان می شود.

قبل از شروع هر چیزی را که نیاز دارید سازماندهی و جمع آوری کنید.

در اینجا سه دستور العمل مربای توت فرنگی را برای شما آورده ایم که باید در نظر بگیرید.

به یاد داشته باشید، همیشه دستورالعمل های همراه بسته پکتین خود را بخوانید و اگر با این دستورالعمل ها متفاوت است از آنها استفاده کنید.

با طعم دهنده هایی مانند عصاره وانیل یا برگ نعناع کمی فلر اضافه کنید.