استفاده از چاقو نیمچه برای قطع درختان جنگل گلستان

چاقو نیمچه مهمترین ابزار در کیت سرآشپز هستند و می توان از آن برای تقریباً هر کار آماده سازی غذا از خرد کردن پیاز و قصابی گوشت گاو گرفته تا باز کردن صدف و برش نان استفاده کرد.

اما، انواع مختلفی از چاقوهای آشپزخانه وجود دارد که برای اهداف مختلفی طراحی شده اند.

این راهنمای جامع انواع چاقوها و کاربرد آنها را پوشش می دهد، بنابراین می توانید گزینه مناسب برای نیازهای خود را پیدا کنید.

ژاپنی ها مبتکر سانتوکو هستند، بنابراین جای تعجب نیست که آنها هنوز هم برخی از بهترین نسخه های این چاقو را می سازند.

این چاقوها شبیه چاقوهای سرآشپز هستند اما کوتاهتر و نازکتر هستند.

چاقوهای کاربردی ترکیبی از چاقوهای سرآشپز و چاقوهای تمیزکننده هستند.

تیغه یک چاقوی کاربردی بلندتر از چاقوی مخصوص پخت و پز و باریکتر از چاقوی سرآشپز است تا دقت لازم را برای برش کاری فراهم کند که در آن چاقوی سرآشپز ممکن است برای استفاده خیلی حجیم و چاقوی پخت خیلی کوچک باشد.

آنها می توانند دارای یک لبه دندانه دار یا مستقیم برای انجام کارهای مختلف باشند. طول تیغه یک چاقوی کاربردی از 5 تا 9 اینچ متغیر است که 6 اینچ محبوب ترین اندازه است.

چاقو

تیغه صاف به جای حرکت برش آونگ چاقوی سنتی سرآشپز، بیشتر به حرکت برش بالا و پایین کمک می کند.

اینها برای خرد کردن دقیق، برش و قطعه قطعه کردن بسیار عالی هستند. این سانتوکو 7 اینچی و توخالی زمین راهی برای رفتن است.

چاقوی ماهی قزل آلا که برای بسیاری از انواع ماهی ها غیر از همنامش مفید است، دارای یک تیغه بسیار بلند، نازک و دو لبه است که به اندازه کافی انعطاف پذیر است که می توانید آن را با انگشت خود تکان دهید.

به دلیل نازک و غیر سفت بودن تیغه، می تواند زیر پوست ماهی بلغزد تا گوشت آن را جدا کند بدون اینکه به گوشت پوسته پوسته شده زیر آن آسیبی وارد شود.

در حالی که می‌توانید با دیگر چاقوها به استخوان‌زدایی بسنده کنید، لبه تیز و نوک بسیار ظریف چاقوی استخوان‌گیر باعث می‌شود کار چاقویی بسیار ظریف و دقیق انجام شود.

تیغه قوی و سخت می تواند غضروف را برش دهد و بدون آسیب رساندن به بافت به تمیز کردن تمام گوشت از استخوان کمک کند.

شکلی شبیه به چاقوی استخوان بندی، اگرچه با تیغه انعطاف پذیرتر، چاقوی فیله سازی است.

برای تمیز کردن و فیله کردن ماهی مناسب است و به بریدن دور چرخش کمک می کند