ارده سنتی کنجد محصولی است که عمدتاً برای روغن موجود در دانه های آن کشت می شود و به همین دلیل آن را دانه روغنی می دانند.
بومی مناطق گرمسیری آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی است.
دانه های ارده کنجد سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.
آنها معمولاً به برخی غذاها اضافه می شوند تا طعم مغزی و بافتی ترد داشته باشند.
ارده کنجد همچنین به عنوان یک ماده در صابون، لوازم آرایشی، روان کننده ها و داروها استفاده می شود.
دلیلی وجود دارد که مردم از دوران ماقبل تاریخ در سرتاسر جهان دانه های کنجد را پرورش می دادند.
این دانه ها از چند جهت برای شما مفید هستند.
از دیگر فواید سلامتی، مصرف ارده کنجد می تواند به روش های زیر کمک کند:
کلسترول خود را کاهش دهید.
همچنین اعتقاد بر این است که فیتواسترول ها پاسخ ایمنی شما را تقویت کرده و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهند.
محققان دریافتند که از بین تمام مغزها و دانههایی که معمولا در ایالات متحده مصرف میشوند، ارده کنجد با 400 تا 413 میلیگرم در هر 100 گرم، بالاترین میزان فیتوسترول کل را دارند.
این و سایر مواد موجود در ارده کنجد برای جلوگیری از فشار خون بالا نیز شناخته شده است.
سسامین و سزامولین موجود در ارده کنجد به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی خود شناخته شده اند.
یک عمل باستانی به نام روغن کشی نشان داده شده است که در صورت انجام منظم و صحیح، بهداشت و سلامت دهان را بهبود می بخشد.
ارده کنجد یکی از رایجترین روغنهایی است که در این روش استفاده میشود، که شامل چرخاندن یک قاشق غذاخوری روغن در اطراف دهان هنگام بیدار شدن از خواب است.
تحقیقات نشان می دهد که روغن دانه کنجد اثربخشی داروهای سنتی دیابت نوع 2 را در صورت مصرف همزمان آنها افزایش می دهد.
دیابت نوع 2 یک بیماری مادام العمر است که به بدن شما اجازه نمی دهد آنطور که باید انسولین بسازد.
یکی از جنبه های این بیماری قند خون بالا است که به آن هایپرگلیسمی می گویند.
خوردن غذاهای سالم مانند ارده کنجد می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا به سطح قند خون مورد نظر خود برسند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در روغن کنجد میزان قند خون را کاهش می دهد.